ARC Kranj
Domov   |   O podjetju   |   Kontakt   |   English   |   Piškotki
išči:
Nega zob in ustne votline Akcija Novosti Varnostni listi
ARC Kranj
         
   
Novice
 

Novice

18.09.2017:
OSHEE na Istrskem kolesarskem maratonu

Z veseljem sporočamo, da je OSHEE sponzor Istrskega kolesarskega maratona, ki je največji rekreativni kolesarski dogodek v Istri. Kolesarjem bo na voljo na okrepčevalnih postajah. Na OSHEE stojnici pa ga lahko poskusi prav vsak.

Se vidimo 23. in 24. septembra v Portorožu!


13.06.2016:
ZMAGOVALEC TESTA ZPS

Na testu sredstev proti komarjem Zveze potrošnikov Slovenije je Autan Tropical spray osvojil naslov ZMAGOVALEC TESTA. Izdelek je prejel najvišjo oceno zelo dobro (84). Testirali so 12 sredstev proti komarjem.


25.03.2016:
JUICY KIDS – Najboljša sadna zabava za vaše otroke

Juicy naravna sadna sokova sta narejena izključno iz sadnih sestavin ter ne vsebujeta konzervansov, aditivov in dodanega sladkorja. Na voljo v dveh okusih s priročno inovativno »sensory« slamico.

Naj se sadna zabava prične!


10.03.2016:
Naj vaš dom zadiši po pomladi. Začuti radost. Začuti Glade

GLADE POMLADNA LINIJA ponovno navdušuje in ponuja nov začetek. BE COOL vonjave poosebljajo osebnostni stil, ki lahko variira od sladkega do direktnega in divjega. Več o izdelkih si preberite tukaj.


10.03.2016:
Raid in Autan številka 1 v boju proti mrčesu. Zaščitite tiste, ki jih imate radi.

Ali ste vedeli? Komarje privlačijo človeški dih, znoj in telesna toplota. Privlači jih tudi “vonj” kože, ki se razlikuje od osebe do osebe. Zaradi tega nekateri ljudje bolj privlačijo komarje kot drugi. Samo samice komarjev pikajo in pijejo kri. Krvi ne potrebujejo za hranjenje, temveč iz nje dobijo beljakovine, ki so potrebne za razvoj jajčec. Ženske so zaradi hormonske sestave bolj izpostavljene za pike komarjev kot moški. Na svetu obstaja več kot 3000 različnih vrst komarjev, ki prenašajo vrsto bolezni.

Autan® repelenti vam že več kot 50 let nudijo zanesljivo zaščito pred različnim mrčesom Dolgoletne izkušnje in neprestane raziskave nam omogočajo razvoj širokega izbora izdelkov, ki vam in vaši družini zagotavljajo učinkovito zaščito pred komarji, tigrastimi komarji, muhami in klopi.

Raid® učinkovito uničuje vse vrste mrčesa in zagotavlja dolgotrajno zaščito vašega doma. V širokem izboru insekticidov Raid lahko najdete izdelke za zaščito pred komarji, muhami, molji, mravljami, ščurki, pajki, itd…

   
O podjetju
Kontakt
Sponzorstva in donatorstva
Osnovni podatki
Zaposlitev
Kontaktni podatki
Arc-Kranj, d.o.o.
Hrastje 52k
4000 Kranj
Tel.: +386 (0)4 29 27 600
Faks: +386 (0)4 29 27 602
E-pošta:
       
   
   
:: O podjetju    :: Kontakt    :: Sponzorstva in donatorstva    :: Osnovni podatki    :: Zaposlitev
2008 ARC-Kranj, d.o.o. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji
   
     
 
Aquafresh Autan Bioshout Cherrios Chocapic Cini Minis Cookie Crisp Corega Corn Flakes Duck Energizer Erdinger Felix Fitness Friskies Glade Gold Flakes Gourmet Kiwi La Fiesta Limona Lion MrMuscle Musli Nesquik Orangina Oshee Parodontax Pronto Purina One Raid Sensodyne Spezi Wilkinson
 
     
Stran poganja FUTURMEDIA