ARC Kranj
Domov   |   O podjetju   |   Kontakt   |   English   |   Piškotki
išči:
Nega zob in ustne votline Akcija Novosti Varnostni listi
ARC Kranj
         
   
Nagradni natečaj Aquafresh & Cosmopolitan Iščemo najlepši nasmeh!
 

Nagradni natečaj Aquafresh & Cosmopolitan

Aquafresh je v sodelovanju z revijo Cosmopolitan med julijem in septembrom organiziral nagradni izziv: Iščemo neverjetni nasmeh. Na spletni strani revije Cosmopolitan so lahko bralci objavili slike na katerih se v družbi najmanj dveh in največ štirih članov družine ali prijateljev/prijateljic na široko smeji. V manj kot dveh mesecih je bilo izbranih 282 fotografij neverjetnih nasmehov, izmed katerih so bralci spletnega portala Cosmopolitan odločali in glasovali za najboljše fotografije nasmehov. Te je pregledala tudi Aquafresh žirija in izmed 3 finalistov 17. septembra na dogodku Cosmo desetka razglasila zmagovalni nasmeh. Ta je pripadel Saši Di Falco s prijateljicama Polono Volk ter Viki Šuligoj. Slavnostna razglasitev zmagovalk je potekala pred polnim Prešernovim trgom v Ljubljani v sklopu praznovanja 10 obletnice revije Cosmopolitan. Vse finalistke so za nagrado prejele Aquafresh darilni paket, fotografije zmagovalk pa bodo še eno leto krasile ovitke zobnih ščetk Aquafresh.
Cosmopolitan objava

V sklopu akcije neverjetni nasmeh je Aquafresh omogo čil tudi spletni opomnik za menjavo zobne ščetke na 3 mesece, s katerim skrbi za redno ustno higieno.Zmagovalke Aquafresh izziva: Iščemo neverjetni nasmeh v družbi Juan Ariasa Camisona, direktorja podjetja SmithKline Beecham, ki ima v lasti znamko Aquafresh.

Cosmo desetka

Cosmo desetka se je odvijala v centru Ljubljane od jutra do poznega popoldneva. Vrhunec dogodka sta bila tek v petkah ter podelitev nagrad Aquafresh izziva za neverjetni nasmeh. Dnevnemu dogajanju je sledilo tudi nočno v katerem je Aquafresh obdaril vse udeležence Cosmo dirty dancing zabave. Več podrobnosti tukaj.Aquafresh ščetke smo opremili z enotnimi srajčkami na katerih so zmagovalke Aquafresh izziva: Iščemo neverjetni nasmeh. S svojimi neverjetnimi in prepoznavnimi nasmehi zbujajo pozornost in opomnijo kupce, da je potrebno ščetko menjati na vsake tri mesece.


Fotografijo, na kateri se v družbi najmanj dveh in največ štirih članov svoje družine ali prijateljev/prijateljic na široko smejiš, do najkasneje 19. avgusta naloži:
http://www.cosmopolitan.si/desetka/zdrav-nasmeh/aquafresh-nasmeh/

Potek nagradnega izziva!

1. krog: zbiranje fotografij 4.7.- (vključno) 24.7

Aquafresh žirija za Zdravi nasmeh bo po izteku prvega kroga zbiranja fotografij izbrala deset fotografij, od katerih se jih bo s pomočjo standardnega spletnega glasovanja v polfinalni končni izbor uvrstilo pet skupinskih fotografij, ki se bodo potegovale za glavno nagrado izziva.

Glasovanje prvega kroga bo potekalo od 25. 7.- (vključno) 31.7.

Nagrade za najbolj všečne v 1. krogu: med vsemi, ki boste do 24. 7. naložili fotografijo za izziv najlepšega nasmeha, bomo s paketom Aquafresh izdelkov neodvisno od glavnega izziva Aquafresh nasmeha nagradili vse posameznike na tistih treh fotografijah, ki se bodo lahko pohvalile z največjim številom 'like-ov', tako da se vam bo popularno všečkanje, ki sicer v ničemer ne bo vplivalo na siceršnjo odločitev strokovne žirije, vendarle še kako izplačalo.

2. krog: zbiranje fotografij 1.8.- (vključno) 24.8.

Tudi tokrat bo komisija po izteku drugega kroga zbiranja fotografij izbrala 10, po njihovem mnenju najboljših fotografij, ki se bodo uvrstile v drugi krog spletnega glasovanja. Spletni uporabniki bodo tudi v drugo izmed izbrane deseterice s svojimi glasovi uvrstili polovico njih v polfinalni končni izbor.

Glasovanje drugega kroga bo potekalo od 25. 8. -  (vključno) 31.8.

Nagrade za najbolj všečne v drugem krogu: Tudi tokrat bodom med vsemi, ki bodo do 24. 8. sodelovali s svojo skupinsko fotografijo, izbrali tri, ki bodo imeli največ 'like-ov' in nagradili vse posameznike, ki se bodo s teh treh fotografij smehljali s paketom Aquafresh izdelkov.

Polfinalni izbor

Uvrščena peterica iz prvega kroga in uvrščena peterica iz drugega kroga zbiranj fotografij se bo nato pomerila v polfinalnem spletnem glasovanju.

Glasovanje za finaliste bo potekalo od 1. 9.  do (vključno) 5.9

Med 10 polfinalnimi fotografijami bodo uporabniki tokrat izbrali tri finalne fotografije, na katerih bo v skladu s prvotnimi smernicami najmanj 6 do največ 12 ljudi. Vsi posamezniki s teh treh fotografij bodo prav tako kot najbolj popularne fotografije iz prvih dveh krogov izbiranj nagrajeni s paketom Aquafresh izdelkov, v katerem bosta dve Aquafresh Ultimate zobnih past, 75ml, dve Aquafresh Ultimate + Whitening zobni pasti 75ml, par Aquafresh Interdental zobnih ščetk in dve Aquafresh Mint ustni vodi.
Zmagovalec bo znan 17. septembra!

Sodelujoči s finalnih treh fotografij se bodo v dnevih po razglasitvi finalnega tria še fotografirali za revijo Cosmopolitan, medtem pa se bo strokovna komisija tudi dokončno odločila, katera izmed treh finalistov bo končni zmagovalec Aquafresh izziva.

Zmagovalec akcije Iščemo najlepši nasmeh! bo slavnostno razglašen na dogodku Cosmo desetka, ki bo 17. septembra v centru Ljubljane.

Končni zmagovalec finalne trojice bo prejel bon za 500 evrov sponzorja izziva, njegova fotografija pa bo še eno leto krasila ovitek zobne ščetke Aquafresh.

Ne spreglejte ostalih objav:
Aquafresh nasvet za zdrav in lep nasmeh
Opomnik za menjavo zobne ščetke

   
O podjetju
Kontakt
Sponzorstva in donatorstva
Osnovni podatki
Zaposlitev
Novosti
30.07.2018
Aktivnost – Friskies – Srečnejši skupaj

Z nakupom FRISKIES izdelkov osrečite svojega ljubljenčka in hkrati prispevajte za šolanje psov vodnikov in psov... » več
05.06.2018
Nagradna igra - Oshee - V Bovec z Oshee

Zadeneš lahko aktivni vikend za 2 osebi v Bovcu, soteskanje za 2 osebi ali zip line za 2 osebi! Od 4. 6. do 4. 7. kupi katerikoli artikel Oshee in pošlji SMS na številko 030 400 455... » več
07.05.2018
Nagradna igra - Fitness - Osvoji izlet za 2 osebi

Od 7. 5. do 6. 6. 2018 kupi katerokoli pakiranje žitaric FITNESS ali opiši jutranji trenutek z njimi. Osvoji enega od 3 izletov za 2 osebi. Nagrajenci izberejo vikend izlet v Pariz,... » več
30.03.2018
Nagradna igra Mercator - Gourmet nagrajuje - Sodelujte in osvojite blazino za mucka!

Od 1. 4. do 30. 4. 2018 kupite katerikoli izdelek Gourmet ali pa pošljite sliko vašega mucka. Osvoji blazino za mucka Gourmet. Pošlji račun oz.kopijo računa, ki dokazuje... » več
30.03.2018
Nagradna igra Spar - Gourmet nagrajuje - Sodelujte in osvojite blazino za mucka!

Od 1. 4. do 30. 4. 2018 kupite katerikoli izdelek Gourmet ali pa pošljite sliko vašega mucka. Osvoji blazino za mucka Gourmet. Pošlji račun oz.kopijo računa, ki dokazuje... » več


Kontaktni podatki
Arc-Kranj, d.o.o.
Hrastje 52k
4000 Kranj
Tel.: +386 (0)4 29 27 600
Faks: +386 (0)4 29 27 602
E-pošta:
       
   
   
:: O podjetju    :: Kontakt    :: Sponzorstva in donatorstva    :: Osnovni podatki    :: Zaposlitev
2008 ARC-Kranj, d.o.o. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji
   
     
 
Aquafresh ActiveO2 Cherrios Chocapic Cini Minis Cookie Crisp Corega Corn Flakes Energizer Erdinger Felix Fitness Friskies Gold Flakes Gourmet La Fiesta Lion Musli Nesquik Oshee Parodontax Purina One Sensodyne
 
     
Stran poganja FUTURMEDIA